Huiskamerrestaurant

Vanwege de Corona maatregelen kunnen wij helaas geen huiskamer restaurant aanbieden. Wanneer alle leefomstandigheden weer veilig zijn, zullen wij op deze pagina bekendmaken wanneer er een datum is voor het huiskamer restaurant concept.

Voor nu wensen wij alle mensen een goede gezondheid toe en vooral onze horeca-collega’s veel sterkte en succes met de thuis- en afhaalmenu’s.

 

Toekomstplannen

Wij willen in de toekomst 1 à 2 x per maand een diner organiseren, waarbij u komt dineren bij ons privé.
U kunt dan bijvoorbeeld met vrienden reserveren voor een 4- of 5- gangen diner wat we van te voren zullen bekend maken.
Het is ook mogelijk om met uw partner (of alleen) te komen en aan te schuiven aan 1 grote tafel, waar die avond ook nog andere gasten aanwezig zijn die u niet kent.  Wij vinden dat een leuke manier om eens out of the box te gaan, het levert vast leuke en gezellige momenten op, terwijl je de chef ziet koken en wordt bediend door de gastvrouw.

Aanschuiftafel

Het is natuurlijk wel van belang dat wanneer u besluit dit te doen, u openstaat voor deze andere manier van tafelen.
U kunt bijvoorbeeld met vrienden aan de tafel zitten en dan zijn er misschien die avond nog 2 andere koppels die elkaar niet kennen. U geniet dan met 8 personen gezamenlijk aan een tafel van een diner. Dat is een heel ander gegeven dan privé aan een tafeltje te zitten in een restaurant. Het is belangrijk dat u het leuk en spannend vindt om deel te nemen aan de “aanschuiftafel”.
Het is zeker ook mogelijk om met 1 familie van 6, 8 of 10 te komen, we moeten zelf nog gaan ontdekken hoe dit zal verlopen.